Сигурен съм на 100%, че връзката на Златка и Благо

...
 Сигурен съм на 100%, че връзката на Златка и Благо
Коментари Харесай

ММА боецът Георги Валентинов: Златка ми изневеряваше с Джизъса

 „ Сигурен съм на 100%, че връзката на Златка и Благо е почнала още до момента в който тя е била с мен. Това е кофтито. “

Тези самопризнания направи някогашният на русата изкусителна Георги Валентинов. Стори го в подкаст, който бързо се популяризира в интернет.

Както е известно, Валентинов предложи брак на Златка на сцената на шоуто „ Като две капки вода “. До женитба обаче по този начин и не се стигна, тъй като звездната двойка се раздели. А месеци по-късно Райкова се хвърли в обятията на Джизъса. „ Аз съм индивидът, които се раздели със Златка. Аз споделих край. След месец ми се обади другар и ми сподели, че ги е видял да упражняват дружно във фитнеса на „ Царско село “, прибавя Валентинов.

Именно поради кражбата на секси силиконката ММА боецът и Благо, с който бяха доста близки, прекратиха другарството си. И по този начин до началото на тази година, когато изненадващо двамата се озоваха в „ Сървайвър “. На самотния остров мачовците се прегърнаха и си простиха.

Валентинов признава, че към този момент му е писнало от дамите в България. А повода - доста разочарования, които претърпява в любовта. Затова има намерение да замине за другия завършек на света. И там да си вземе сексапилна и екзотична мацка.

„ Имам другар, който кара круизен транспортен съд на Филипините. Все ми споделя: „ Абе, Жорка, що не дойдеш тук да си вземеш една жена. Стига се мъчи! “ Жените там по всякакъв начин желаят да излязат от Филипините, да отиват в  друга страна “. И мисля да ида.  Да си харесам някоя. Да ми роди деца - 2-3, и по този начин “, прибавя още  Валентинов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР